Ερωτήσεις? icon Δείτε το website!
← ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ

ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ! DELIVERY ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DREAM DIET!

NEA LOW CARB MEDITERANNEAN DIET

 

Ποιo είναι μακροβιοτικό προφίλ της νέας διατροφικής προσέγγισης της Dream Diet?

Τώρα η ανάγκη για σωστή διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, με περιορισμό της κατανάλωση ζάχαρης, αλατιού και κενών θερμίδων είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

To πρόγραμμα της Dream Diet πάντα προσαρμοζόμενο στα νέα δεδομένα συνεχίζει να δίνει έμφαση στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής με αποκλειστική χρήση έξτρα παρθένου ελαιολάδου και καλών λιπαρών, με επιπλέον μείωση των υδατάνθρακων και ενίσχυση της περιεκτικότητας των γευμάτων σε πρωτεΐνη (αυγά, κρέας, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, ...κα) με καταμερισμό τους σε όλα τα γεύματα της ημέρας για μέγιστη απορρόφηση.
Η επιστημονικά ενδεδειγμένη μέθοδος για απώλεια βάρους που ακολουθούμε οδηγεί σε:
Αυξημένο κορεσμό
Ενίσχυση της απώλειας λίπους
Διατήρηση και ενίσχυση της μυικής μάζας
Αύξηση των ενδογενών καύσεων
Αίσθημα ευεξίας και ενέργειας
Ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, της δημιουργίας κολλαγόνου και λάμψη του δέρματος, τη μείωση της ακμής...αποκατάσταση και επούλωση της πεπτικής οδού... και άλλων παραγόντων ομορφιάς και υγείας και ιδιαίτερα στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας (για το σχηματισμό των αντισωμάτων χρειαζόμαστε πρωτείνη) που ειδάλλως δοκιμάζεται κατά την απώλεια βάρους....

Η Low Carb Mediterranean Diet (LCMD) που έχουμε υιοθετήσει έχει σύσταση (40% υδατάνθρακες, 25% πρωτεΐνη, και 35% καλά λιπαρά) και αποτελεί το βασικό σχήμα διατροφής μας ενώ διαθέτουμε 5 υποκατηγορίες κλασσική, διαβητική, xορτοφαγική, ολική χορτοφαγική-νηστίσιμη και χωρίς γλουτένη για κάθε διατροφική ιδιαιτερότητα.

Μένουμε σπίτι, προσέχοντας την διατροφή, την υγεία και την γραμμή μας!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 801300DIET(3438)